We weten dat er nog rijen aan Xbox 360 games richting de Xbox One gaan komen maar wanneer blijft altijd wat vaagjes.

need-for-speed-hot-pursuit-xbox360-boxart[1]Normaliter wachten we netjes af tot Major Nelson weer het wat nieuws vertelt. Gelukkig lekt er zo nu en dan het één en ander. Amazon is zo’n plek die nog wel eens vermeldingen geeft voordat het officieel is aangekondigd. Zo ook nu. Een aantal Xbox 360 codes kwam op Amazon naar voren waar op de voucher te lezen was dat het “Plays On Xbox One” en dat betekent dat er een mogelijkheid is dat deze dus backward compatible gaat worden. We zien bijvoorbeeld “Need for Speed: Hot Pursuit” en “Skate 2” op de lijst staan.  Maar ook “Dragon Age II”, “Burnout Revenge”, “Fable Anniversary”, “Fight Night Round 4” en “Crackdown 2”.

“Skate 2” zou 3 juni te lijst ingaan, “Fable Anniversary” op 7 juni. “Burnout Revenge,” “Dragon Age II” en “Fight Night Round 4,” worden tijdens de E3 2016 op 14 juni verwacht. Als laatste hebben we “Crackdown 2” die op 1 juli wordt verwacht.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Hmm, apart, zelfs de ontwikkelaar heeft een tijd geleden aangegeven dat ze daar absoluut geen plannen voor waren (Burnout Revenge)