Back to the Future game? Naast die van vroeger op de SEGA? Ja, ooit bracht Telltale Games een game uit van de film uit 1985. De franchise is dus dit jaar, op 13 oktober, 30 jaar oud en dat moet gevierd worden!

In 2010 kwam de eerste episode van Back to the Future: The Game uit voor de pc en Mac. Daarna werd er een console- en iOS-versie gebouwd en nu komen alle vijf de afleveringen in een speciale verjaardagseditie naar de Xbox One, Xbox 360 en Playstation 4. Superleuk voor de fan natuurlijk (waaronder Ellen van onze redactie). Naast de game is er namelijk ook nog veel extra materiaal aanwezig zoals interviews en behind the scenes beelden. Je kan de game via Amazon reserveren voor 20 dollar (dus circa 18 euro plus verzendkosten). Hieronder de boxart die blijkbaar nog niet officieel is, maar stiekem waarschijnlijk wel.

Nou, ik ga weer verder wachten op een eerste consumentenversie van een hoverboard en op mensen die zich kleden als verdwaalde jaren 90 goth punk tieners met lichtgevende schoenen van Nike die zelf de veters strikken. Het is immers 2015 en over een paar maanden komt Michael J Fox  Marty McFly aan in onze tijd.

bttf1

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties