Atomic Heart toont fantastische graphics in fotomodus

Atomic Heart is al even geleden aangekondigd en de game zou dit jaar moeten uitkomen, maar veel meer dan dat is er niet over bekend, we weten wel dat het een foto-modus gaat krijgen. Dat is vandaag op spectaculaire wijze aangekondigd.

De sci-fi game is relatief onbekend en dat is best wel bijzonder als je kijkt naar de productiekwaliteit. De trailers die inmiddels de revue hebben gepasseerd getuigen van een game met een nogal bijzondere setting, maar met een hoge grafische kwaliteit. Of de gameplay ook zo goed wordt, dat is maar de vraag. De Russische sur-realistische saus smaakt in elk geval naar meer.

De game wordt aangemerkt als enkel voor de next-gen consoles. Dit past ook bij de video die in januari werd gepubliceerd waarin prachtige Raytracing is te zien.

Hopelijk horen we binnenkort ook meer over de toestand van de game en of de game dit jaar nog uit gaat komen. De relatief nieuwe Russische studio is in elk geval ambitieus. Ze willen hun game volgens eigen zeggen toevoegen aan het rijtje van meesterwerken zoals Bioshock, Fallout en DOOM. Misschien denk je dat dit ambitieus is, maar vergeet niet dat deze studio wordt voorzien van een cashflow van Tencent, de Chinese mega-corporatie die een behoorlijk voetafdruk heeft in de game-wereld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments