Astroneer in december uit het previewprogramma

Tijdens de Microsoft E3 conferentie is de nieuwe trailer van Astroneer vrijgegeven! Hij valt onder de collectie Play Anywhere, kijk jij er ook naar uit?

Astroneer kennen we natuurlijk al een tijdje aangezien de game op 16 december 2016 is uitgegeven als een preview game. Astroneer is een game waarin je in het heelal op verkenning gaat. Het speelt zich af in de 25e eeuw, waar astronauten op reis gaan om de planeten te verkennen. Het is een game waarin zuurstof echt de meest belangrijke bron van overleven is! Spelers kunnen niet alleen planeten ontdekken, maar ook het terrein vormgeven, een thuisbasis en voertuigen bouwen terwijl ze zich wagen aan het onbekende. Dit alles wordt gepresenteerd in een kleurrijke stijl die zowel eenvoudig als mooi is.

Ik ben natuurlijk in het bezit van de game preview versie en ik kan je zeggen, hij is toch wel erg gaaf! Al ben ik wel vaak doodgegaan om de meest vreemde redenen. De uitdaging in deze game is naar mijn mening dan ook echt “Hoe zorg ik dat ik in leven blijf zodat ik deze ongelofelijke werelden kan onderzoeken.” De omgeving is fel en prachtig en dat maakt een hoop goed.

Goed nieuws voor de ruimteliefhebbers van deze game want hij staat gepland om officieel in december van dit jaar uit te komen. Dus ik zeg, hou je zuurstof goed in de gaten en ga hem zeker checken!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments