Normaal houden we niet van aankondigingen van trailers, laat gewoon de trailer zien! Maar het gaat nu om de nieuwe Assassin’s Creed, genaamd Victory of Syndicate, wat verwachten we hier eigenlijk van?

Zoals je kan zien in het plaatje van de header, zien we twee gekruiste armen met wapens uit de Victoriaanse tijd. De tekst luidt: ‘De onderdrukking moet stoppen!’. De Victoriaanse tint is niet geheel verrassend, want Assassin’s Creed Victory werd al te vroeg gelekt bij Ubisoft, waardoor de ontwikkelaar werd geforceerd om de titel gelijk aan te kondigen. Dit gebeurde echter enkel met screenshots, maar op 12 mei krijgt de wereld dus een trailer te zien. Als we één ding vast kunnen stellen, is dat Assassin’s Creed trailers met aankondigingen altijd een beetje magie hebben door de juiste keuze van muziek en beeld. Volgens ‘betrouwbare’ bronnen bij Kotaku heeft de nieuwe Assassin’s Creed een naamsverandering gekregen en zou het nu de subtitel Syndicate moeten krijgen. We wachten dus even rustig af.

Wat verwachten we dit keer van de nieuwe titel?

Prioriteit nummer één: Zorg dat de game af is! Neem de tijd! Zo’n blunder als AC Unity moeten we niet meer hebben. Verder mogen ze hun magie weer richten op de juiste elementen in een Assassin’s Creed game (klimmen, sluipen, architectuur, personages). Het blijft altijd een discussie bij de fans of Assassin’s Creed moet vernieuwen of juist hetzelfde blijven doen in een nieuw jasje als de formule gewoon goed is. Wat denken jullie? Keertje verandering of lekker door blijven gaan?

Hieronder de plaatjes die toen werden gelekt.

Assassins creed victory

assassins_creed_victory_4-600x337

AssassinVictory

assassins_creed_victory_2

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties