De nieuwe Assassin’s Creed is zojuist door Ubisoft onthuld. Alhoewel, zojuist is nogal relatief want we hebben sinds 2 uur vanmiddag naar een Photoshoppende artist zitten kijken. Dit moet wel de langstdurende reveal ooit zijn.

Tijdens een livestream waarin we een ontwikkelaar op Photoshop langzaam maar zeker een beeld zagen opbouwen, heeft men de nieuwe Assassin’s Creed onthuld. Met een helft groene heuvels en een helft ijzige fjorden, zagen we langzaam maar zeker de achtergrond van de nieuwe Creed verschijnen. Daarna was de hoofdpersoon zelf aan de beurt. Onmiskenbaar een Viking met alles erop en eraan.

Na zo’n 4 uur werk waren we op dit punt aangekomen. Links worden de Vikingschepen zichtbaar, rechts zien we een strijd die zich naar alle waarschijnlijkheid in Brittanie afspeelt.

En na 7,5 uur was de hoofdpersoon bijna klaar en zagen wij zijn gevleugelde vriend, zo te zien een raaf, verschijnen die we van de vorige Creeds zo gewend zijn.

En als klap op de vuurpijl, het Assassin’s Creed logo van de nieuwe game.

Na 8 uur werken is dit dan het eindresultaat. Assassin’s Creed Valhalla heeft zijn eerste afbeelding.

Mocht je een beeld willen hebben hoeveel werk er in een stukje concept art gaat zitten, dan raad ik je aan om een pot koffie te zetten en dit eens rustig te gaan bekijken. Het is erg indrukwekkend om te zien.

Het is dus zeker. We gaan richting het noorden en aan de slag met de stoere Vikingen. Morgen om 17 uur zal Assassin’s Creed Valhalla zijn eerste beelden laten zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments