In november van vorig jaar liet Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, al weten dat zij met Netflix in gesprek waren over het maken van een tv-serie.

Vandaag liet Aymar Azaiza, head of content voor AC, via Reddit nog iets meer horen over deze plannen. Specifiek, er komt een Assassin’s Creed tv-serie aan. Veel liet hij nog niet horen over deze plannen maar op de vraag of er iets meer bekend was over dit tv project, antwoordde hij: “Nee, het is net als met de film, we nemen de tijd om zo iets af te kunnen leveren waar we trots op kunnen zijn. Maar mocht je je afvragen of dit in onze plannen zit dan kan ik daar JA op zeggen.” Dus tellen we het één met het ander op, dan kunnen we de conclusie trekken dat er een Assassin’s Creed tv-serie op Netflix gaat komen.

Als we een game moeten noemen die precies in een tv-serie concept zou passen, dan is dat Assassin’s Creed wel. Het teruggaan naar verschillende tijdperken waarbij elke aflevering of een aantal afleveringen zo’n tijdperk beslaat is AC op het lijf geschreven. Stof genoeg om meerdere seizoenen te vullen.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments