We zijn weer volop aan het lekken. De emmers zijn niet aan te slepen. Assassin’s Creed loopt leeg.

We weten al dat de komende Assassin’s Creed zich bij de Vikingen af gaat spelen. De naam is ook al helder, Assassin’s Creed Ragnarok. Zoals we gewend zijn van de serie gaat het lekken pas echt los als de aankondiging eraan zit te komen.

Wat krijgen we nu aan info over de game. Allereerst lijkt de game aangekondigd te gaan worden tijdens de PS5 reveal die volgende maand gaat plaatsvinden. De game zal op 29 september uit gaan komen. Je speelt als de character Jora. De game heeft een drop-in/drop-out 4-speler mogelijkheid, zoals we dat in Ghost Recond Wildlands kennen. De game begint in het jaar 845. Na de proloog gaan we naar het jaar 863 waar we als de tiener Jora gaan starten. Hij schijnt een lijntje met Odin te hebben en zal raven gebruiken om de wereld te verkennen.

De titel zal cross-gen gaan worden. De combat is beter en je kan uit meer wapens gaan kiezen die elk een speciale eigenschap hebben. Ook kan je runen aan je wapens toevoegen zodat ze speciale krachten krijgen. De stealth gaat ook uitgebreider worden. Naast het sluipen door hoog gras, kan je ook in de modder en de sneeuw verdwijnen.

De map

Deze schijnt gigantisch groot te zijn. Hij beslaat heel Noord-Europa met een aantal grote steden zoals York, Kiev, Londen en Parijs. Elk rijk schijnt ook uniek te zijn.

De strijd vind plaats in meerdere koninkrijken. Daar kan je ook je reputatie verbeteren door taken van mensen in dat rijk te vervullen. De conquest battles uit Odyssey komen ook terug. Ook komen er raids waarmee je forten en steden kan plunderen.

Ondertussen is hij ook al op Amazon gespot waarop hij met twee edities te vinden was. Met de nadruk op was want de vermeldingen in de webshop zijn al weer verwijderd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments