We weten als Xbox fans natuurlijk al jaren dat je een game op de Xbox moet spelen en dat het altijd de mooiste versie zal hebben (ahem…). Dit wordt wederom bevestigd door Ubisoft, want Assassin’s Creed Origins krijgt de mooiste versie op de Xbox One. 

Het is ergens niet geheel verrassend dat de games zo meteen op hun mooist zijn op de sterkste console van de markt, de Xbox One X. Zo ook Assassin’s Creed Origins en dat klinkt dus misschien als een open deur, maar ergens is het fijn om te weten dat het ontwikkelteam de juiste tools heeft om de beste versie op de Xbox One X te maken.

De beste ervaring op de Xbox One X

In het gesprek met Ashraf Ismail, de director van Assassin’s Creed Origins, komt naar voren dat het relatief makkelijk was om voor de Xbox One X te ontwikkelen. Er is meer RAM en dus meer ruimte voor creativiteit. Fans geven aan dat ze twijfelen of Xbox One X de mooiste weergaven van de game zal hebben, gezien PS4 Pro ongeveer hetzelfde er uit zal zien. Maar Ismail zegt dat de Xbox One X toch zeker de mooiste versie zal hebben (over de pc deed hij geen uitspraken, want #pcmasterrace).

Er is overigens niks gezegd over een 1080p/60fps modus, zoals we eerder hebben geschreven op de website.

De game komt uit op 27 oktober en vanaf 7 november zul je ‘m op je gloednieuwe Xbox One X kunnen spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments