Vrijdag komt de nieuwe Assassin’s game uit. We gaan, zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten, richting het oude Egypte. Gisteravond werd er op het Centraal Station van Utrecht een expo geopend.

De Assassin’s Creed Origins Expo werd gisterenavond feestelijk geopend voor een selecte groep gelukkigen die allen zagen dat de sleutel van de Expo door een adelaar werd overhandigd aan Arie Koomen. Arie is al sinds het begin van de Assassin’s Creed-serie fan en vertelde bezoekers dan ook maar al te graag over zijn passie. Marein Meijer, Egyptoloog, nam iedereen vervolgens mee terug in de tijd en vertelde meer over hiërogliefen, het Oude Egypte en natuurlijk de farao’s. Vervolgens was er onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid om de Expo op eigen tempo te ontdekken, foto’s te maken met de adelaar of plaats te nemen op Cleopatra’s troon.

Expo gratis toegankelijk voor publiek

De deuren van de Assassin’s Creed Origins Expo staan sinds vandaag open voor het grote publiek. De expo duurt tot aanstaande zondag en is gratis toegankelijk en geeft bezoekers niet alleen de kans om in de wereld van Assassin’s Creed Origins te stappen, maar ook om de geschiedenis van de inmiddels tien jaar oude serie te ontdekken. Bovendien nemen bezoekers letterlijk een duik in de iconische hooibaal en schaffen zij ter plekke exclusieve merchandise aan. Dus kom je langs Utrecht Centraal, stap dan even uit en ga een kijkje nemen in de stationshal.

 

Please Login to comment
  Subscribe  
Abonneren op