Assassin’s Creed Odyssey uit op 5 oktober

De Ubisoft E3 conferentie is net voorbij en eindigde met een knal. Assassin’s Creed Odyssey liet de eerste beelden zien. Wat vonden jullie ervan?

Natuurlijk wisten we al wat zaken over deze nieuwe Assassin’s Creed. Maar de echte details, die waren nog niet bekend gemaakt. We gaan naar Griekenland ten tijde van de Peloponnesische Oorlog rond 430 voor Christus. De strijd tussen Sparta en Athene waarin je speelt als Kassandra of Alexios, twee huursoldaten die voor Sparta vechten, waarbij je in het begin van de game de keuze maakt tussen deze twee en met die keuze moet je het de hele game doen. We zien zeeslagen, een nieuwe bountymeter, gigantische 150 vs 150 veldslagen. De map is trouwens gigantisch groot.

Wat ook nieuw is, is een rpg aspect waarbij je kan kiezen tussen verschillende antwoorden tijdens een gesprek. Die antwoorden bepalen weer hoe het verhaal verder gaat. Wat de vraag blijft is hoe dit verhaal past in de hele Assassin’s Creed lijn? Origins, het zogenaamde startpunt van de Assassin’s, speelt zich namelijk 400 jaar later af. Het lijkt er een beetje op alsof Ubisoft een experimentje heeft gelanceerd om te kijken of de fans dit soort uitstapjes wel pikken. Of zou het met de Templars te maken hebben?

5 oktober ligt deze nieuwe Creed in de winkel en kan je los gaan. We are Sparta!!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties