Xbox Game Pass heeft gisteren wederom een game uit de Assassin’s Creed-franchise beschikbaar gemaakt. In de afgelopen maanden heeft Ubisoft zijn partnerschap met Xbox aangescherpt en heeft beloofd om in de toekomst nog meer titels naar Game Pass te brengen.

Vanaf dit moment kunnen Xbox Game Pass-abonnees Assassin’s Creed Odyssey downloaden. Odyssey was het vervolg op Assassin’s Creed Origins en nam de franchise voor het eerst naar Griekenland.

Ubisoft trapte 2022 met een knal af toen het Rainbow Six Extraction aan Game Pass toevoegde op de eerste dag van de release. Sindsdien zijn andere titels zoals Immortals Fenyx Rising, Assassin’s Creed Origins en Ghost Recon Wildlands de afgelopen maanden allemaal naar de dienst gekomen. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze samenwerking tussen Xbox en Ubisoft alleen maar blijven groeien naarmate de tijd vordert, wat betekent dat Odyssey zeker niet de laatste game zal zijn die we van de uitgever op Game Pass zullen zien. Wil je weten hoe ons de game is bevallen, check dan onze review.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments