Assassin’s Creed III Remastered eind maart verkrijgbaar

Als onderdeel van de Season Pass van Odyssey kan je hem zo gaan spelen. Maar ook los is hij te halen. Tijd om terug te gaan naar het begin van de USA.

Assassin’s Creed III Remastered is vanaf 29 maart 2019 verkrijgbaar. Assassin’s Creed III Remastered is gratis inbegrepen in de Assassin’s Creed Odyssey Season Pass, maar is tevens los verkrijgbaar, zowel fysiek als digitaal.

Assassin’s Creed III Remastered ondersteunt 4K en HDR (High Dynamic Range) voor Playstation4 Pro, Xbox One X en Windows PC. Daarnaast beschikt deze editie over textures van hogere resolutie, een nieuwe grafische engine, verbeterde gameplayelementen en meer.

Assassin’s Creed III Remastered bevat de volledige game, de singleplayermissies Benedict Arnold en Hidden Secrets, the Tyranny of King Washington en Assassin’s Creed III Liberation Remastered

  • Assassin’s Creed III Remastered: De speler kruipt in de huid van Connor, een meester Assassin geboren in het Amerika van de 18e eeuw. Terwijl de bloederige revolutie dichterbij komt, wordt Connor belaagd door een krachtige groep anti-revolutie strijders die zelf de macht zoeken over alle dertien kolonies. Geschokt door de verwoesting, komt Connor in actie. Een decennialange reis op zoek naar vrijheid staat op het punt van beginnen.
  • Tyranny of King Washington: Ontdek een alternatieve geschiedenis waarin een van Amerika’s grootste helden, George Washington, valt voor de verleiding van oneindige macht. De nieuwe koning is geboren en zijn heerschappij raakt iedereen. De speler moet de vrijheid in het land terugbrengen door deze tiran, zijn oude kameraad, te onttronen.
  • Assassin’s Creed III Liberation Remastered: Volg het verhaal van Aveline, die strijdt voor haar volk en vrijheid tegen het Spaanse leger. Aveline is een vrouw vol overtuiging die gelooft dat zij haar stad New Orleans van de ondergang kan redden. Volg Aveline in haar epische reis van de drukke straten van New Orleans naar vervloekte voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments