De laatste Assassin’s Creed games hebben een online museum in de game. Maar in een echt museum, daar zul je niet veel Assassin’s tegenkomen. Tot nu dan.

Het Nationaal Videogame Museum organiseert in samenwerking met Ubisoft vanaf vandaag een maand lang (tot 24 november) een exclusieve Assassin’s Creed-expositie in Zoetermeer.

Assassin’s Creed is één van de grootste videogameseries ter wereld, met ruim 140 miljoen verkochte videogames, een Hollywoodfilm met Michael Fassbender en een momenteel rondtrekkend symfonieorkest dat de muziek uit de serie tot leven brengt over de hele wereld.

De Assassin’s Creed-expositie in het Nationaal Videogame Museum is een unieke, interactieve ervaring waar bezoekers volledig worden ondergedompeld in de wereld van Assassin’s Creed. Nog nooit eerder was alles over Assassin’s Creed op één plek te bewonderen met 11 speelbare, opgestelde games en achtergrondinformatie over zowel het overkoepelende verhaal als de gameontwikkeling. De expositie is een waar feest van herkenning voor fans en een warm welkom voor nieuwkomers.

Het is fantastisch om onze fans in de wereld van Assassin’s Creed te laten treden. Games maken is onderdeel van onze cultuur en we zijn er trots op dat de we deze expositie samen met het museum kunnen organiseren.

drs. Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux.

Toegang tot de expositie is bovendien niet leeftijdsgebonden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties