Ashen krijgt aankondiging op The Game Awards en is direct beschikbaar

Ashen gaat na alle teasers nu eindelijk komen, en heel snel ook, de game zal met een aankondiging op The Game Awards per direct beschikbaar komen. En de game zal gratis te spelen zijn met de Xbox Game Pass.

Ashen is al sinds 2014 in ontwikkeling, toen toonde Microsoft al interesse voor de game en is het financieel gaan ondersteunen. Ashen is zodoende ook een Xbox Exclusive. We zitten nogal te popelen om de game omdat het zich al een aantal E3’s heeft laten zien, maar nog altijd in ontwikkeling bleef. Tot nu, want de game is namelijk te zien in de Store op de Xbox One. Wanneer je deze aanklikt zal je zien dat de releasedatum 7 december is, wat heel toevallig samenvalt met The Game Awards waarvan we weten dat we een hoop nieuwe aankondigingen gaan krijgen.

Omdat het hier om een Xbox Exclusive gaat zal de game ook direct in de Xbox Game Pass beschikbaar zijn. Heb je de Game Pass? Dan kun je dus heel snel al aan de slag met deze game. Wij hebben in elk geval wel zin in deze december-verrassing.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments