Ashe zorgt voor knalfeest in Overwatch

Ashe is een dodelijke bandiet en de 29ste hero in Overwatch. Red Dead is wat ze haar maandelijkse cyclus noemt.

Tijdens hun jaarlijkse feestje (BlizzCon) kwam Blizzard Entertainment met de 29e held voor de hero shooter Overwatch. Ashe is een bandiet en de leider van de Deadlock Gang, fans van de game welbekend. Ze doet het goed bij een aanvallende speelstijl, mobiel en gewoonweg knallen. Ze wordt ondersteund door haar robotbutler B.O.B.

Mobiele meid

Ashe is een aanvallend karakter dat er op uit is kills te maken met haar geweer Viper. Met Viper schiet je vanuit de heup of met de scope. Herladen gaat per patroon en duurt vrij lang, maar het geweer is krachtig en precies. Een van haar vaardigheden is Coach Gun, wat zorgt voor een soort drukgolf achterwaarts of de lucht in. Het zorgt voor extra mobiliteit. Je kunt er vijanden mee wegduwen, werp ze bijvoorbeeld van de rand van een dak. Haar volgende vaardigheid is Dynamite. Een explosie met een lange cooldown voordat het explodeert. Je kunt op de bundel dynamiet schieten om het gewenste effect direct te triggeren. Ashes Ultimate is de robotbutler B.O.B. Een mobiele en schadelijke turret. B.O.B. beweegt zich voorwaarts tot hij in contact komt met een muur of een vijand en begint dan te schieten.

Deadlock Gang

Ashe is hierboven te zien in een verhalend filmpje samen met oud bendelid Jesse McCree. Juist, High Noon. Daarnaast krijg je bij haar introductievideo een indruk van haar vaardigheden, mobiliteit en stijl.

Er is nog geen datum bekend waarop Ashe speelbaar zal zijn in Overwatch. Maar je gaat het hier zeker horen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments