Je leest het goed, alle Artifex Mundi games zijn in prijs verhoogd. Paniek in de tent dus…

Artix wattes?

Artifex Mundi is een behoorlijke grote uitgever geworden van games voor voornamelijk de wat oudere generatie onder ons, vind ik zelf dan. Zij brengen namen exclusief diverse point-and-click games uit (denk vooral aan zoekplaatjes) die mij eerlijk gezegd niet zoveel weten te boeien. Maar goed, het speelt lekker weg en helpt ook nog eens die grijze massa in je bovenkamer een beetje actief te houden. Dat én een makkelijke 1000 gamerscore voor de geile ‘achievementhunters’ onder ons. Maar goed, er is dus paniek in de tent!

Artifex Mundi heeft namelijk besloten om per direct alle games met 50% te verhogen, waardoor de games dus geen 10, maar 15 euro’s duur zijn. Maar waarom? Waarom doen ze ons dit aan? Nou uhh, lees het zelf:

“De huidige marktsituatie vereist een nog grotere investering vanuit ons, waardoor we het moeilijke besluit hebben moeten nemen onze games duurder te maken. We zijn van plan om continu meer en meer games uit te geven voor de Xbox One en PS4 en dit willen we zo snel en efficiënt mogelijk doen, maar zonder dat onze games eronder moeten lijden. Dit betekent dat we meer specialisten moeten inhuren. meer manuren moeten maken en dat kost natuurlijk meer geld. We hopen oprecht dat jullie ons besluit snappen, onze games blijven spelen en ons blijven steunen.” 

Dus mocht je fan zijn van de games met zoekplaatjes, trek je portemonnee dan maar want deze games gaan voorlopig niet goedkoper worden.

Please Login to comment
  Subscribe  
Abonneren op