Eindelijk werd daar de remaster van de originele Mass Effect officieel aangekondigd. Tussen neus en lippen door liet BioWare echter weten dat ze ook met een nieuw Mass Effect-project bezig waren en van dat project zijn nu enkele afbeeldingen opgedoken.

De afbeeldingen zijn afkomstig vanuit het boek ‘BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development’ en zijn vervolgens weer op het internet geplaatst zodat wij er ook van kunnen genieten. De eerste afbeelding is een bekende, die werd namelijk ook al getoond toen BioWare hun nieuwe nieuwe project aankondigde.

Eén van de silhouetten in deze afbeelding is die van een Angaran, een inwoner van het Andromeda-stelsel die we in Mass Effect Andromeda voor het eerst tegenkwamen en fans van de serie denken dat ook dat dit nieuwe project ons ziet terugkeren naar Andromeda. In de volgende afbeeldingen staan meer aanwijzingen die deze theorie ondersteunen.

In de tweede afbeelding zien we namelijk een aantal bouwwerken die erg veel gelijkenissen vertonen met de architectuur van de verdwenen Remnants, de beschaving waar we in Andromeda veel over hebben gehoord. In de laatste afbeelding zien we een bouwsel dat erg veel weg heeft van een Mass Relay. Een nieuw Relay om ons richting Andromeda te kunnen sturen, of wellicht iets anders?

Mass Effect Andromeda liet ons in elk geval met genoeg vragen zitten aan het einde van de game. Ook werden er meer dan genoeg handvaten achtergelaten om in een vervolg mee verder te kunnen. Ook geeft een vervolg in Andromeda meer vrijheid dan wanneer we verder zouden met wat er in Mass Effect 3 werd achtergelaten. Hoe dan ook, het grote speculeren is begonnen. BioWare gaf zelf al aan dat het nog te vroeg is om meer te kunnen vertellen over dit project, dus we zullen nog wel een poosje geduld op moeten brengen.

Wat zouden jullie het liefst zien? Een vervolg in de wereld die Commander Shepard heeft achtergelaten, of toch in het Andromeda-stelsel?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties