Als we 66 miljoen jaar geleden hadden geleefd, was de kans vrij groot dat je wel eens een  dinosaurus tegen zou komen. Uiteraard zouden we daar niks van te vrezen hebben want de mens is nu eenmaal baas op de planeet. Helaas stierven de beesten uit voordat we dit aan hen konden bewijzen. Met ARK krijg je wel die kans en binnenkort krijg je er zelfs de ultieme beloning voor. Jawel, achievements!

Voor de mensen die de game niet kennen even een korte samenvatting. ARK is een PvP survival shooter. In de game speel je een man of een vrouw die gestrand is op het mysterieuze eiland, ARK. Hongerig, koud en naakt trek je er op uit om te jagen, verzamelen, craften en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Allemaal om te overleven en te overheersen. Uiteraard mag je ook proberen om dinosauriërs en andere wezens uit de oertijd te vangen, temmen en berijden. Wil je er meer over lezen, check dan onze preview even.

ark-jacht

Woohoo, dino’s! De game staat nog steeds in de Preview status. Dit betekent dus ook dat de game nog niet af is. Hij wordt nog volop ontwikkeld en bij de volgende update, die gepland staat voor 14 december, krijgen we weer een aantal verbeteringen waarin onder andere wat performance verbeteringen, maar dus ook de toevoeging van achievements. Reden om de game te checken of boeit het jullie nog steeds niet?

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments