ARK: Survival Ascended nu beschikbaar

We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels heeft de uitgever laten weten dat ARK: Survival Ascended op de Xbox Series X|S te spelen is.

De game van Studio Wildcard werd last-minute uitgesteld. Er zouden problemen zijn om de game gecertificeerd te krijgen. Inmiddels is het de studio gelukt en is de game in de Microsoft Store te vinden.

ARK: Survival Ascended is een remastered en uitgebreide versie van de originele game ARK: Survival Evolved. Het is ontwikkeld op Unreal Engine 5 en bevat de volledige basisgame, inclusief The Island en Survival of the Fittest, evenals een hele reeks DLC-kaarten die in de loop van de tijd zullen worden uitgebracht.

Vanaf de start moet het mogelijk zijn om mods te downloaden. Je kunt hiermee werelden spelen die door andere spelers gemaakt zijn, waaronder nieuwe kaarten, wezens, items en gamemodi. Dit alles moet via een speciale nieuwe mod-bowser direct binnen de game te regelen zijn.

ARK: Survival Ascended ondersteunt openbare online multiplayer voor maximaal 70 spelers, private-sessie multiplayer voor maximaal 8 spelers en lokaal splitscreen voor 2 spelers.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties