Ark: Survival Ascended toont nieuwe beelden

Tijdens de Xbox Partner Preview showcase zagen we nieuwe beelden van Ark: Survival Ascended verschijnen. Kijk je de trailer met ons mee?

Studio Wildcard heeft een remake aangekondigd van hun populaire dinosaurus survival game Ark: Survival Evolved. De nieuwe versie, genaamd Ark: Survival Ascended, is gebouwd op Unreal Engine 5 en biedt spelers de mogelijkheid om mods te maken en te spelen op elk platform.

Bovenstaande nieuwe trailer geeft een mooi kijkje van de nieuw Ark game. De eerste beelden zien er indrukwekkend uit en ook lijkt de survival game de nodige nostalgie en vernieuwing te brengen. Ark: Survival Ascended zal alle eerder uitgebrachte DLC’s en kaarten bevatten, evenals nieuwe functies, verbeteringen en inhoud. De ontwikkelaars laten in een persbericht weten dat de game gebruik zal maken van ‘geavanceerde technologieën van Unreal Engine 5, zoals Lumen, Nanite en Chaos, om een realistischer, dynamischer en meeslepender spelwereld te creëren‘. Klinkt in ieder geval goed!

Cross-platform modding

Een van de meest in het oog springende aspecten van Ark: Survival Ascended is de ondersteuning voor cross-platform modding. Spelers kunnen hun eigen mods maken met de Ark DevKit, die toegang geeft tot de volledige kracht van Unreal Engine 5. Ze kunnen ook mods downloaden en spelen via de in-game CurseForge mod browser, die direct toegankelijk is vanuit het hoofdmenu van de game.

De ontwikkelaars werken ook samen met professionele gamestudio’s en ontwikkelaars om originele inhoud en IP naar Ark: Survival Ascended te brengen. Ze beloven binnenkort meer aankondigingen te doen met enkele van hun partners.

Ark: Survival Ascended zal binnenkort beschikbaar zijn op Xbox Series X|S. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties