Ja hoor, het is weer zover. Een nieuwe update voor je Xbox staat klaar.

De nieuwste Xbox System Update is uitgebracht. Deze nieuwste release bevat een aantal handige nieuwe functies met betrekking tot HDMI-CEC (een functie die regelt hoe HDMI-apparaten met elkaar communiceren).

De eerste van deze nieuwe functies in de april update is Mute options in Settings, wat precies doet wat het zegt: het dempt alle geluiden in het Xbox OS, zoals notificatie geluiden. Het is echter niet van toepassing op het Xbox opstartgeluid. Gebruikers kunnen deze functie inschakelen door naar Instellingen > Toegankelijkheid > Audio te gaan. Selecteer daar Mute navigation sounds, Mute notification sounds, of beide.

De andere toevoeging is Switch input back to Xbox. Dit kan worden bereikt via de volgende stappen Instellingen > Algemeen > TV- & weergaveopties > Apparaatbesturing > HDMI CEC > TV-invoer overschakelen met controller. Maar wat doet het?

Als het is ingeschakeld, kunnen gebruikers de invoer terugschakelen naar de Xbox-console door simpelweg op de Xbox-knop op de controller te drukken. Een handige functie waarmee je niet meer met de afstandsbediening hoeft te rommelen als je de invoer van een ander apparaat wilt terugschakelen. Daarnaast zijn er weer wat bugs aangepakt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments