AO Tennis 2 krijgt career en content-editor

Lekker een balletje slaan. Dat was ooit het startpunt van alle videogames. We zijn een end gekomen sinds die eerste rechthoekjes die een balletje over je scherm heen lieten schieten.

BIGBEN en Big Ant Studios presenteren met plezier een nieuwe video over de content-editor in AO Tennis 2, de tweede game in de officiële serie van Australian Open-games. De community van AO Tennis 2 kan nu de gebruiksvriendelijke interface gebruiken voor toegang tot een uitgebreide reeks aanpassingsopties om creatief mee aan de slag te gaan voor unieke content, inclusief spelers, stadions en scenario’s.

Je kunt het uiterlijk van je spelers tot in de kleine details aanpassen met diverse opties voor hoogte, gezicht, kleding en zelfs een logo. Spelers kunnen hun creaties online delen, waarbij cross-plaform-ondersteuning ervoor zorgt dat alle spelers toegang hebben tot alle door de community gemaakte content, ongeacht de console waarop ze spelen. Vanaf 9 januari worden hier ook alle bestaande creaties voor de eerste AO Tennis-game aan toegevoegd.

Career

De vernieuwde Career Mode van AO Tennis 2 biedt spelers die een uitdaging zoeken gloednieuwe perspectieven. Hoewel de prestaties op het veld van essentieel belang blijven, worden spelers ook beloond voor hun gedrag tijdens externe evenementen, waardoor ze nog meer kunnen opgaan in de wereld van professioneel tennis. Tijdens persconferenties of discussies met je manager, is het belangrijk om goede relaties met de mensen om je heen te onderhouden, omdat je daardoor geliefder wordt bij het publiek en sponsors. Elk evenement waarbij je voor een publiek moet spreken, kan gevolgen hebben voor de ontwikkeling van je carrière, waardoor spelers de vrijheid krijgen hun eigen identiteit op te bouwen.

Via de interface van de Career Mode van AO Tennis 2 kunnen spelers hun persoonlijke profiel bekijken om hun progressiestatus te zien, inclusief de evolutie van hun eigenschappen en fysieke vaardigheden. Al deze elementen zijn van belang om gedurende het seizoen te werken aan een succesvolle carrière. Spelers moeten hun weg vinden door wedstrijden, hun reisschema en trainingssessies, maar ondertussen ook genoeg rust nemen om vermoeidheid en blessures te voorkomen. Een blessure beperkt de prestaties op het veld, terwijl het reizen over de wereld om de tour te volgen vermoeidheid veroorzaakt. In deze verhalende Career Mode is alles op alles gezet om fans vertrouwd te maken met de dagelijkse realiteit van één van de beste tennisprofs ter wereld.

AO Tennis 2 verschijnt op 9 januari.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments