Anthem toont verse gameplay!

Zodra de releasedatum van een game steeds dichterbij komt, worden we meestal verwend met meer info, vette screenshots en video’s. Dit geldt ook voor Anthem…

Lost Arcanist

De video hierboven, van onze vriendelijke vrienden bij IGN, laat 15 minuten aan gameplay uit de missie ‘Lost Arcanist’ zien. Zonder commentaar en zonder verdere onderbrekingen.

Het ‘fireteam’ die je in de video ziet bestaat uit de Colossus, Interceptor en de Storm Javelin (drie van de vier classes die je kunt kiezen in de game) en laat de volledige missie zien, van begin tot eind. De gameplay ziet er prachtig uit en vooral de art stijl die we te zien krijgen laat echt zien wat BioWare wil bereiken met de game. Een levendige, kleurrijke en dynamische wereld.

Toch moet ik zeggen dat de gameplay mij erg doet laten denken aan Destiny, een game waar ik niet hele prettige herinneringen aan heb. Hopelijk gaat de game hier niet te veel op lijken, al is menigeen daar wel degelijk bang voor. Laten we het vooral afwachten, de game staat gepland voor een wereldwijde release op 22 februari!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Jo1ntCh1L
Jo1ntCh1L
4 jaren geleden

Ziet er tof uit!
Als het maar een beetje op Destiny lijkt ga ik er heeeeeeel veel plezier aan hebben! ( Destiny fanboy )