Anthem krijgt VIP-demo voor pre-order en EA Access

Vandaag heeft EA de data aangekondigd voor de VIP-demo van Anthem en de open demo. Fans die Anthem pre-orderen en leden van EA Access en Origin Access krijgen toegang tot de VIP-demo op 25 januari 2019 en alle spelers krijgen de kans om in hun Javelins te stappen en Anthem zelf te ervaren op 1 februari 2019.

Spelers in de VIP-demo zijn de eerste Freelancers die het op mogen nemen tegen de gevaren in de wereld van Anthem en ze ontvangen een in-game voorwerp als dank voor hun vooruitstrevendheid.

Het is tijd dat de fans aan de slag kunnen met Anthem en om deze ongelooflijke wereld zelf te ervaren. We hopen dat iedereen geniet van het vliegen en vechten in deze gloednieuwe wereld, waar ons team al zo lang mee bezig is.

zegt Mike Gamble, Lead Producer van Anthem.

Gisteravond onthulde BioWare tijdens The Game Awards ook de nieuwste trailer voor Anthem, met de meest diepgaande blik op de villain van de game, The Monitor, en zijn grootse plannen. De trailer introduceerde ook enkele van de gevaren die op de loer liggen in de wereld en waartegen spelers het op zullen moeten nemen als ze de chaotische krachten van de Anthem der Schepping willen onderdrukken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments