Anthem krijgt een beta voor de launch

Soms heb je van die berichten dat je denkt: duh! Deze valt daar ook onder, maar is stiekem toch ook wel weer leuk.

Dé game van de afgelopen E3 was voor mij, en velen met mij, Anthem. Dit nieuwe BioWare-project wil iedereen spelen en dan het liefst ook zonder bugs. Aangezien de game een soort naadloze overgang moet krijgen tussen de single- en multiplayer lijkt een beta-test geen overbodige luxe en die komt er dus ook. Dat heeft Jonathan Warner, de game-director van Anthem via Twitter bevestigd.

Wanneer dat dan moet zijn? Geen idee, maar de game staat gepland voor eind 2018, dus houd er rekening mee dat je nog wel even mag wachten.

Wat is het?

Mocht je Anthem compleet gemist hebben (dan mag je jezelf vanaf nu geen gamer meer noemen), dit is wat we tot nu toe weten over de game.

Het verhaal speelt zich af op een nieuwe planeet waar de mensheid, beschermd door een barrière, woont. Jij als speler kunt je buiten die barriere begeven om vijanden af te maken, loot te vinden en diverse quests te voltooien. De gameplay krijgt een third-person perspectief, net als in Mass Effect. De game wordt zoals gezegd een soort hybride tussen single- en multiplayer waar anderen je dus kunnen helpen met je quests, of waar je dus lekker Remi doorheen kunt spelen.

Ik heb hem al hoog op mijn verlanglijstje staan voor volgend. Jullie ook? Check anders nog een keer de vette gameplay-video van de E3.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties