Het is nog maar twee maanden wachten tot we met Destiny 3 Anthem aan de gang kunnen gaan. Wordt deze game een topper of gaat het ten onder aan zijn eigen hype? Binnenkort kan je dat zelf alvast beoordelen met een demo.

Er zijn meerdere data waarop de demo van Anthem speelbaar is. Welke datum dat voor jou is, ligt er helemaal aan of EA jou een belangrijk persoon vindt, een heuse VIP. Wanneer ben je een VIP? Dat ben je als je Anthem bijvoorbeeld hebt gepre-orderd, je EA Access hebt of een Origin-lid (EA Service op de pc) bent.

Ben jij een VIP of een pauper?

De VIP’s kunnen al vanaf 25 januari tot en met 27 januari aan de slag met de demo van Anthem. Als je de demo speelt dan krijg je ook een speciale VIP Demo item (het zal eens weer niet zo zijn). Ben je helemaal geen belangrijk persoon in de ogen van EA en dus een soort pauper, dan mag je 1 februari tot en met 3 februari de demo spelen. Dat is dus niet heel lang na de VIP datum. Je kan je dus afvragen of je nu echt een VIP wilt zijn überhaupt.

De game zelf komt op 22 februari 2019 uit. Voordat je de game gaat kopen kan je dus mooi eerst even spelen en dat is een goede zaak! Ik ben blij dat EA dit doet i.p.v. alleen een demo beschikbaar stelt voor VIP’s of EA-leden. Gaan jullie de game spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments