Tijdens de feestdagen eten, schrokken, kanen en atten we vele spijzen en dranken. We eten als wilden, bouwvakkers, slootgravers  en komen zo nodige kilo’s aan, iets waar Amerikanen ook erg goed in zijn. De naam ameri(kaan) is misschien zo wel bedacht. Misschien komen de meeste oplossingen om af te vallen daarom ook uit Amerika. Ikzelf heb net een buikgriep gehad, ik kan dus lekker eten wat ik wil tijdens de feestdagen. Hulde aan de buikgriep.

27 kilo kwijt

Dr Paul Ballas(t), een kinder psychiater, was altijd een fervent gamer. Hij had helaas ook last van overgewicht. Zijn eetgedrag en zittende beroep hielpen hem hier ook niet erg mee. Hij werd namelijk dikker en dikker. Hier moest wat aan gedaan worden. Waarom niet zijn favoriete hobby, gamen, combineren met het noodzakelijk sporten. Met behulp van Xbox Fitness heeft hij een programma ontwikkeld om in 10 maanden tijd 27 kilo af te vallen. 27 pakken suiker lieve mensen!

Xbox-Fitness-Screen-workout

 

Kilo’s omzetten in geld

Hij zou geen echte Amerikaan zijn als hij hier geen boek over had geschreven. Tenslotte is van je eigen ellende een succes maken, typisch Amerikaans. Om er vervolgens bij Oprah of Dr Phil over te praten , om nog wat extra te verdienen, ze doen het allemaal! Zijn boek bestaat uit 40 Xbox Fitness trainingen en hij heeft het meer dan 100 uur getest.

Routine

Ballas zegt dat het er toe aanzetten vaak het lastigste is. Je dagelijkse routine, werk, de kinderen en dan je spullen pakken om vervolgens 1.5 uur te gaan fitnessen. Op de Xbox  is het vijf minuten wennen en dan zit je volledig in de game, terwijl je tussendoor kilo’s verliest . Ballas heeft 27 kilo verloren mede dankzij Xbox Fitness. Allemaal aan de fitness dus.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties