American Fugitive nu te spelen op je Xbox

Check deze old skool GTA look-a-like

Sinds dit weekeind kun je aan de slag met Curve Digital’s nieuwste videogame genaamd American Fugitive.

In American Fugitive speel je als Will Riley en ben je ontsnapt uit de gevangenis om te achterhalen wie de moord op je vader heeft gepleegd. De setting in American Fugitive ziet er indrukwekkend mooi uit. In een ouderwetse top down view loop je rond in het VS van de jaren ’80 en scheur je in ouderwetse GTA style door een enorme open wereld. De launch trailer geeft een mooie eerste indruk.

Heb jij de game al gedownload uit de Store?

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

Neen, wel op Steam. Sorry. Ben ik nu een afvallige :-P?

Dynko
Dynko
3 jaren geleden
Reply to  Dynko

Ik moet eerlijk toegeven dat ik ‘m wel daar vandaan haalde op basis van mijn nieuwsgierigheid die werd gewekt door dit artikel. Maar ik wil m’n spellen gewoon beter verdelen, aangezien ik nu op de Xbox al genoeg spellen heb staan die ik nog moet spelen. Deze zal ik vanavond of morgen effe gaan proberen.

Dynko
Dynko
3 jaren geleden
Reply to  Rik

Nee, dat dan ook weer niet :-P. Gelukkig heb ik er slechts twee. Platformen, dus. Maar gamen wordt sinds vorig jaar – vanaf begin mei heb ik een high-end pc – wel een hobby waar ik flinker mee kan uitpakken. Dus zowel kleine als grote titels uitkiezen gaat een stuk gemakkelijker.

Dynko
Dynko
3 jaren geleden
Reply to  Rik

Goed om te weten! Ik ben erg benieuwd. Hoe is de sfeer?

Dynko
Dynko
3 jaren geleden
Reply to  Rik

Ik was te nieuwsgierig en heb ‘m nu op beide platformen. Op de pc vind ik de besturing wel gemakkelijker maar ik ben slechts mijn allereerste stappen aan het zetten als consolegamer.

En in jouw omschrijving hier vlak boven kan ik me meer dan prima vinden!