Eerder deze maand heb ik jullie al geïnformeerd over het gerucht dat er een Assassin’s Creed Ezio Collection aan zit te komen. Gister werd dit gerucht door een foto bevestigd, want er is een promotie afbeelding verschenen. Naast deze afbeelding is er ook informatie opgedoken over de game. Vandaag kwam daar ook nog eens een releasedatum bij.

Update:

Vandaag heeft webwinkel Amazone Italie de  game Assassin’s Creed: The Ezio Collection opgenomen in het assortiment. De game heeft een verkoopprijs van ongeveer €50,00 en bevat Assassin’s Creed II, Brotherhood en Revelations. De releasedatum staat gepland voor 17 november, maar onthoudt: Nothing is true, everything is permitted!


Op Gameblog.fr is er namelijk een afbeelding verschenen die sterk lijkt op een promotionele afbeelding voor de game. Deze afbeelding bevestigt wat wij al wisten. Wij kunnen binnenkort met Ezio de Italiaanse Renaissance verkennen op de Xbox One.

promotie-Ezio

Gameblog laat ons ook weten dat in deze collectie Assassin’s Creed 2, Brotherhood en Revelations speelbaar zijn. De games zullen, volgens Gameblog, draaien in 1080p en 30fps. De drie games zullen ook verbeterde textures hebben. Naast de drie games zullen er twee korte films in de collectie zitten genaamd Lineage en Embers en zal alle DLC beschikbaar zijn.

Ik kan bijna met zekerheid zeggen dat Assassin’s Creed: The Ezio Collection er aan zit te komen. Het is nu alleen wachten op een aankondiging van Ubisoft met de precieze details omtrent deze collectie. Volgens bronnen zou de game ongeveer 70 euro gaan kosten en dat vind ik zelf toch wat aan de hoge kant. Toch zal ik rennend de winkel in rennen om deze collectie te halen, want deze drie Assassin’s Creed games zijn meesterwerken.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments