Mortal Kombat 11 zit barstensvol unlockables. Wil je ze allemaal hebben, wees dan bereid idioot veel tijd in de game te steken of om flink te lappen.

Unlockables zijn leuke extraatjes. Een nieuwe skin, een ander wapen, artwork, gewoon leuke hebbedingetjes. In de meeste games kun je ze gewoon allemaal vrijspelen, of kopen als je even geen zin hebt om er extra tijd in te steken. Mortal Kombat 11 zit er ook vol mee, maar alles unlocken kost je of je sociale leven, of een tweede hypotheek.

Een Reddit gebruiker met de naam Accomplishedpoet8 is na wat grinden aan het rekenen geslagen, want het duurde hem toch wel wat lang allemaal. Hij heeft uitgerekend dat alles unlocken je $6440 kost, of 3390 uur van je leven.

  • Gemiddeld kost een skin 500 Time Chrystals. Dit kost ongeveer $5 in de Store. Het is mogelijk dit in de game te verdienen, maar kost je behoorlijk wat tijd.
  • Skins roteren elke 6-8 uur in de Store. Zijn ze weg, dan heb je pech. Dit zorgt voor een bepaalde noodzaak om flink door te grinden om de skin te unlocken die je graag wilt.
  • Er zitten 23 characters in de game en elk daarvan heeft 60 skins. Daarvan kun je er 4 unlocken door domweg door het verhaal heen te knokken, de character tutorial te spelen en door een aantal challenge towers uit te spelen. En dus is de berekening als volgt: 23 characters maal 56 skins maal $5 = $6440.
  • En dan hebben we het nog niet eens over fatalities, brutalities, gear of single use items
  • Accomplishedpoet8 schraapte in 4 uur tijd 760 Time Chrystals bij elkaar. Volgens zijn berekeningen heeft hij in dat tempo 3390 uur nodig om de benodigde 644000 bij elkaar te sparen.

Uhmm, tja. Dat is best veel tijd of geld dat je daar aan kwijt bent. Zeker als je nagaat dat je in de vorige Mortal Kombat alles voor $40 kon unlocken. Je kunt je ook afvragen of je überhaupt 1380 verschillende character skins nodig hebt, maar die mensen zijn er ook.

Momenteel wordt er overigens hard gewerkt aan de review van Mortal Kombat 11, dus of de game het waard is om te halen lees je binnenkort hier. Zijn er trouwens mensen die zich door dit soort sommetjes af laten schrikken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties