Op 31 mei komen de mods van Fallout 4 voor iedereen beschikbaar op de Xbox One. Let wel op een aantal dingen voordat je er mee aan de slag gaat.

Vanaf wanneer?

Xbox One – 31 mei
Playstation 4 – Onbekend

Hoeveel mods zijn er beschikbaar?

Op dit moment zijn er 814 mods beschikbaar. Elke dag komen er ongeveer 100 mods bij.

Hoe kan ik toegang krijgen tot de mods?

Je hebt een account bij Bethesda nodig om de mods te kunnen gebruiken. Via de website van Bethesda kun je jezelf registreren aan de rechterkant. Onthoud je gebruikersnaam en password natuurlijk!

Wat voor mods zijn er beschikbaar?

Tussen de 800 zoveel mods die er zijn, zit echt van alles. Denk hierbij aan nieuwe quests, nieuwe companions en dat soort dingen. Ook natuurlijk mods voor de omgeving en het bouwen.

Hoe maak je die mods?

Om mods te maken dien je uiteraard Fallout 4 op de pc te hebben. Ook dien je de CreationKit te hebben die je via www.creationkit.com kunt downloaden. Let wel op wat je maakt, naakt en copyrighted materiaal zoals items en characters uit andere games namaken mag natuurlijk niet. Lees voor meer informatie de teams of service op de website van Bethesda.

Wat voor restricties zijn er nog meer?

Je kunt maximaal 2Gb aan mods tegelijkertijd geactiveerd hebben. In de mods zijn geen achievements aanwezig, hiervoor is geen mogelijkheid voor gegeven door Microsoft en Sony. Pas enigszins op met mods installeren op je console. Als je een berg gekke mods hebt draaien kun je je game slopen. Save voordat je van alles gaat doen zodat je het nog terug kunt draaien. Via de website van Bethesda kun je je subscriben op mods, zodat je je mods automatisch koppelt en synced aan je game. Je kunt dus via je normale pc mods gaan installeren op je console, handig toch? Ook krijg je vanzelf updates voor je geïnstalleerde mods.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments