Aliens: Fireteam Elite komt naar de Game Pass

Zin om wat Aliens af te schieten? Over twee weken kan je aan de slag want Aliens: Fireteam Elite komt naar de Game Pass.

Ik moet zeggen dat Aliens: Fireteam best vermakelijk is. Helaas zakte het aantal spelers al snel in waardoor een goed gevuld potje vinden, lastiger werd. Maar14 december, samen met de nieuwe Season 2: Point Defense update, zal de standaard editie van Aliens: Fireteam Elite beschikbaar zijn op Xbox Game Pass. Aliens: Fireteam Elite is een coöperatieve third-person survival shooter die een team van geharde mariniers in een wanhopige strijd dompelt om de evoluerende Xenomorph bedreiging in te dammen.

Neem het samen met twee spelers of AI-teamgenoten op tegen golven angstaanjagende Xenomorph- en Weyland-Yutani-synthetische vijanden, terwijl jij en je fireteam wanhopig een weg vechten door vier unieke campagnes die nieuwe verhaallijnen introduceren in het “Alien”-universum. Creëer je eigen Colonial Marine en pas deze aan met een rij aan wapens, uitrusting en extra’s.

23 jaar na de originele “Alien”-trilogie ga je als een Colonial Marine die aan boord van de UAS Endeavor en neem je het op tegen Xenomorph-bedreigingen. Neem het op tegen meer dan 20 vijandelijke types, waaronder 11 verschillende Xenomorphs op de evolutionaire schaal van Facehuggers tot Praetorians, elk ontworpen met hun eigen intelligentie om kwetsbare mariniers in een hinderlaag te lokken, te slim af te zijn en te verpletteren. Gebruik dekking en meester teamstrategie om buitenaardse bedreigingen te overleven als ze je team vanuit elke hoek overrompelen, door deuren en ventilatieopeningen zwermen, over muren en plafonds klauteren, en vanuit de duisternis toeslaan met griezelige wreedheid.

Aliens: Fireteam Elite

Bij de lancering is het populaire speltype Horde ingeschakeld voor spelers die alle vier de campagnes hebben voltooid. Het eerste seizoen met gratis spelcontent arriveerde ook op 8 september 2021, en bracht een gloednieuwe Kit met zich mee, de Phalanx! De tweede seizoensupdate met gratis content komt op 14 december 2021.

Seizoen 2: Point Defense zal een content patch brengen die het nieuwe speltype Point Defense bevat, een nieuwe Lifetime Stats-functie, evenals 4 nieuwe wapens (een Rifle, Hand Gun, CQW, en Heavy Weapon). De patch bevat ook een assortiment nieuwe hulpstukken, nieuwe kleurstellingen en stickers voor wapens, nieuwe hoofdaccessoires, nieuwe emotes en zelfs nieuwe Challenge Cards om je volgende missies een unieke draai te geven.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments