Alan Wake, de briljante en griezelige actiegame van Remedy Entertainment is tien jaar oud geworden. Om dit te vieren is de game vanaf volgende week in de Game Pass te spelen.

Dit liet community manager Vida Starcevic weten tijdens een livestream die georganiseerd werd om het tienjarig bestaan van de game te vieren.

Met veel dank aan onze vrienden bij Microsoft en iedereen bij Remedy Entertainment die hier zo hard aan gewerkt hebben. Wij zijn super enthousiast om aan te kunnen kondigen dat Alan Wake vanaf 21 mei beschikbaar zal zijn via Game Pass.

Alan Wake ging over de gelijknamige schrijver die vooral horrorboeken schrijft, maar nu met een schrijversblok kampt. Om te proberen dit te verhelpen gaat hij samen met zijn vrouw op vakantie naar Bright Falls, een klein dorpje in de bergen. Hier gaat het goed mis. Hij is een volledige dag in zijn geheugen kwijt, zijn vrouw is vermist en hij vindt af en toe een pagina van een verhaal dat hij geschreven heeft dat kort daarna ineens werkelijkheid wordt. Rare toestanden dus.

Ik heb genoten van deze game en ik kan hem dan ook iedereen zeer aanraden. Wie van jullie kent de game al of is van plan hem te gaan spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments