Vannacht zijn tijdens de Game Awards nieuwe beelden van Quantum Break getoond aan het grote publiek, dat is jullie vast niet ontgaan. Zojuist heeft één van de oprichters van Remedy een nogal aparte tweet geplaatst over een easter egg in Quantum Break.

Remedy opperhoofd Sam Järvi aka Sam Lake heeft op Twitter onderstaande afbeelding geplaatst met de tekst: “Iets is aangespoeld. We werken aan materiaal voor een easter egg in Quantum Break. #AlanWake” Uiteraard is dit een marketing stunt, maar het internet gaat weer los met wilde theorieën.

Is dit echt een gewone easter egg voor Quantum Break of is dit een teaser voor Alan Wake 2? Heel simpel gezegd, ik heb geen idee. Het is niet echt een easter egg als je het van tevoren aankondigt. Een easter egg hoor je geheim te houden en de spelers moeten dit ontdekken, dat is het hele concept van een zogenaamde paasei. Dus wat is de bedoeling van de tweet van Sam? Is het gewoon een rare manier van marketing of is het meer dan dat, en is het echt een teaser voor Alan Wake 2? Wie het weet mag het zeggen.

alan wake tweet
alan wake in quantum break

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments