We wisten al dat Remedy met Alan Wake 2 aan de slag was. Wat we nog niet wisten is wanneer die game nou precies uit moet komen. Nu lijkt het er echter op dat de stemacteur achter het personage van Alan Wake zijn mond voorbij heeft gepraat.

Alan Wake 2 is een van de titels waar ik toch wel erg naar uitkijk. Het origineel op de Xbox 360 is nog altijd één van mijn favoriete titels en ook de onlangs verschenen remaster van diezelfde game heb ik weer van voor tot achter uitgespeeld. Hoe lang we echter nog op het vervolg moeten wachten is nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat Matthew Porretta, de stemacteur achter het personage, onlangs tijdens een interview mogelijk zijn mond voorbij gepraat heeft.

Ik ben ermee aan de slag geweest. De game moet in oktober uitkomen. We zijn er op dit moment druk mee bezig. Sterker nog, ik was vorige week nog in Finland, waar Remedy gevestigd is. Geweldige mensen.

Als we de acteur moeten geloven komt Alan Wake 2 dus in oktober uit. Remedy zelf en uitgever Epic Games hebben nog geen releasedatum aangekondigd, al heeft Remedy wel altijd volgehouden dat de game inderdaad dit jaar nog moet verschijnen. Eerder dit jaar gaf de ontwikkelaar al aan dat de game van begin tot eind speelbaar is en vorige maand kwamen ze met de update dat de game in de afrondende fase zit. Oktober klinkt daarom best aannemelijk.

Met de Xbox Games Showcase, de PlayStation Showcase en Summer Game Fest die al om de hoek staan zou een aankondiging best wel eens snel kunnen komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties