FIFA 17 is aanstaande. Over 9 dagen komt de game officieel op de markt en voor de EA Access bezitters is hij vanaf 22 september voor een proefperiode van 10 uur speelbaar.

Op die dag zal de FIFA 17 Xperience in Amsterdam geopend worden door spelers van Ajax. Zij zullen op die dag om 15:15 uur de eerste exemplaren in Nederland in ontvangst mogen nemen.

“Ontzettend veel Ajax-supporters blijken fervente FIFA-spelers te zijn, met name onder de jongere fans is het spel populair. Dat speelt natuurlijk mee in onze beslissing om een samenwerking aan te gaan met EA SPORTS. Wij willen met Ajax een structurele en positieve rol spelen in de wereld van FIFA. Bijvoorbeeld door Ajacieden meer plezier aan het spel te laten beleven en door FIFA-spelers aan te moedigen om ook de straat of het veld op te gaan en daar hun voetbalvaardigheden te verbeteren. De opening van deze winkel is de eerste uiting van onze samenwerking, maar zeker niet de laatste. In de nabije toekomst staat er nog genoeg op het programma.” aldus Edwin van der Sar, directielid van Ajax.

Onze spelers verzorgen donderdag de lancering van FIFA 17 in Nederland! ???? Meer info op Ajax.nl

Een foto die is geplaatst door AFC Ajax (@afcajax) op

Dus wil je dit meemaken of ergens in die week even zelf proeven aan de game, kom dan ook naar de FIFA 17 Xperience aan de Kalverstraat 101 te Amsterdam.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments