De grote competities, zoals de Spaanse en Engelse, hebben het al jaren in FIFA. Hun gezichten gaan door de scan. Maar de Eredivisie, hoe zit het daarmee?

De clubs uit de Eredivisie hoeven normaliter niet op bezoek van de EA headscan-afdeling te wachten. Die komen niet naar ons kikkerlandje. Daarvoor is onze competitie gewoon te onbelangrijk in de wereld. Behalve als een club behoorlijke resultaten in de grote Europese cupwedstrijden neerzet.

We praten natuurlijk over de jongens van Ajax. Met de grote successen van het vorig seizoen waarbij de jongens in rood-wit het tot de halve finale Champions League schopte, kon EA er niet meer omheen. Deze club moet met realistische koppen in FIFA 20 komen. Tot nu toe leken de meeste spelers, op de spelers die ooit in de grote competities hadden gespeeld zoals Daley Blind of Tadic na, maar een klein beetje op hun echte voorbeelden.

Een speciaal team uit Vancouver, Canada heeft de gezichten van alle spelers van Ajax vastgelegd. Vanuit 17 verschillende hoeken worden de gezichten overgenomen en vervolgens in een computer gegooid om tot virtuele gezichten te worden omgevormd.

Op 30 oktober moet de patch uit gaan komen en zijn alle Ajacieden gewoon herkenbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments