Agatha Christie komt naar de Xbox

Wellicht komt de naam je bekend voor uit de boekenkast van je (schoon)moeder. Cult classic Agatha Christie komt naar de Xbox! Say what?

Ontdek het volgende hoofdstuk in de avonturen van de iconische detective Hercule Poirot in zijn jeugd. Ontwikkeld door de studio Blazing Griffin, neemt “Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case” je mee op een spannende reis door het hart van Londen. Sluit je aan bij Poirot en Hastings om de diefstal van een onschatbaar schilderij op te lossen.

In deze detective-avonturengame stap jij in de schoenen van de beroemde detective Hercule Point. Samen met het bedrijf Lloyd’s in Londen verzorg je de transport, bescherming en verkoop van een waardevol schilderij van Maria van Magdala. Het schilderij wordt het pronkstuk van een nieuwe expositie in een museum in Londen en maakt deel uit van andere kerkelijke werken die uit Brussel worden geleend. Helaas bleek de beveiliging niet op orde en wordt het schilderij gestolen. Je snapt het al. Los jij het mysterie op en vind je het gestolen schilderij terug?

De releasedatum van Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case is vastgesteld op 29 augustus 2023.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties