Soms moet je uitgevers gewoon een pluim voor hun creativiteit geven. En Ubisoft verdient deze in dit geval met veel eer.

Het verzinnen van leuke marketingtrucjes is altijd een uitdaging. Maar voor de spelers van Far Cry 6 had Ubisoft wel een hele leuke verzonnen. Met name die spelers die al afgehaakt zijn bij het spel. Deze spelers krijgen namelijk een berichtje van El Presidente zelf. In dit bericht laat Castillo weten dat hij zeer teleurgesteld is in de afhakende spelers. Inclusief namertag krijg je te horen dat je eigenlijk niks bereikt hebt. We krijgen ook berichten dat er zelfs e-mails verstuurd worden met deze boodschap.

Natuurlijk zit Twitter weer vol met zuurpruimen die deze grap slecht kunnen hebben. Als je de reacties onder de tweet van Brendan Sinclair leest, dan vraag je je hardop af of bij sommige mensen de humorklier chirurgisch is verwijderd. Of doet het stiekem een beetje pijn als een fictief gamepersonage je als looser bestempeld?

Ik heb persoonlijk nog niets ontvangen maar dat komt waarschijnlijk omdat ik nog volop bezig ben op Yara om meer rebellen mijn kant op te krijgen. En dit met veel plezier omdat ik de game nog steeds graag een paar uurtjes per avond speel.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
JanHaan
JanHaan
1 jaar geleden

Als ik foto’s van El Presidente zie, dan moet ik altijd denken aan die man die een hele tijd de reclame deed voor Albert Heijn. Harry Piekema!