Activision Blizzard heeft bevestigd dat Infinity Ward aan de Call of Duty-titel van dit jaar werkt en de studio heeft grootse plannen voor de game.

Infinity Ward heeft flink wat extra geinvesteerd in hun nieuwe titel. Zowel qua geld als personeel. De game moet ook vooral een breed publiek aanspreken. Activision had hier zelf het volgende over te zeggen:

Het team werkt aan het meest ambitieuze plan in de geschiedenis van de franchise, met veel innovatie en een setting die veel mensen aanspreekt.

De laatste Call of Duty van Infinity Ward was de reboot van Modern Warfare, een titel die ik zelf lang en met veel plezier gespeeld heb. Wat de volgende titel wordt is officieel nog niet bekend gemaakt, maar de geruchten zijn bijzonder hardnekkig dat het om Modern Warfare 2 zou gaan. In de game zou je de strijd aan moeten gaan met de Colombiaanse drugskartels. Het verhaal zou vooral nog wat grimmiger gaan zijn dan die van de campagne uit 2019.

Wanneer we meer over de game gaan horen is niet bekend, maar getuige onderstaande tweet zal dat vast niet heel lang meer duren.

Kijken jullie uit naar deze game, of kan het je gestolen worden?
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments