Een nieuwe Batman Arkham game, dat is altijd goed nieuws. Misschien krijgen we de aankondiging deze week al te horen.

Reden van dit gerucht is dat we ineens leven zagen op het Twitter account van ontwikkelaar WB Montreal. Na vier jaar stilte zagen we ineens deze tweet verschijnen.

De tweet laat een video van het Batteken op een gebouw zien. Niks geks omdat we net Batman Day hebben gevierd. Maar kijk je goed, dan zie je vier symbolen en twee van die symbolen wijzen op de terugkeer van de slechteriken Ra’s Al Ghul en de League of Assassins.

Een symbool laat duidelijk het hoofd van een demon zien en dat zou wijzen op Ra’s Al Ghul wat vertaald uit het Arabisch ‘het hoofd van de demon’ betekent. Verschillende variaties van dit teken waren al eerder op de armor van deze bad guy te zien.

Head of the Demon op Ra’s armor

Het lijkt erop dat WB Montreal de hype train heeft opgestart. Al eerder waren er teasers geweest waarin men het over de Court of Owls had, een andere criminele organisatie in de Batman wereld. Een extra tease die daarop wees kwam van de comic maker Scott Snyder die in een nu al verwijderde tweet een antwoord op de post van WB Montreal gaf waarin hij de Court erbij haalde.

Morgen zou dit nieuws mogelijk onthuld gaan worden.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

‘k Moet de laatste nog uitspelen doch alsnog, laat maar komen!