Gisteren brachten we al het nieuws dat de laatste Alien-game in de Game Pass zou gaan komen. Vandaag laten we de rest van de lijst even zien.

ANVIL (Console en PC) ID@Xbox – 2 december

Beschikbaar op dag één in de Xbox Game Pass:
Ancient Vault Investigation Lab (ANVIL) is een agentschap dat op zoek gaat naar de overblijfselen van buitenaardse beschavingen in het heelal. Als Breaker zoek en verken je onbekende sterrenstelsels op zoek naar deze oude buitenaardse gewelven. Elk sterrenstelsel bestaat uit willekeurige planeten en unieke eindmonsters. Als je ze verslaat en deze gewelven opent, kun je de verbluffende krachten gebruiken die erin verborgen liggen.

Archvale (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 2 december

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass:
Ga aan de slag in deze met kogels gevulde game waarin je wapens en vaardigheden onder de knie krijgt die nodig zijn om de diverse vijanden te overwinnen. Alleen door deze kwaadaardige krachten te overwinnen, ontdek je de waarheid over Archvale.

Final Fantasy XIII-2 (Console en PC) – 2 december

Geniet van het epische en meeslepende verhaal in dit vervolg op Final Fantasy XIII. Ontmoet nieuwe personages en stel jezelf op de proef met een nieuw, verbeterd gevechtssysteem.

Lawn Mowing Simulator (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 2 december

Lekker maaien op je maaimachine. Even relaxen met een Brits kopje thee. Dat is Lawn Mowing Simulator.

Rubber Bandits (Cloud, console en PC) ID@Xbox – 2 december

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass:
Rubber Bandits is een wilde multiplayer party, een beat ‘em up brawler waarin je zoveel mogelijk geld steelt, slaat en scharrelt als je kunt! Bereid je voor op hilarische gevechten met maffe wapens en een gigantische line-up aan criminelen.

Stardew Valley (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 2 december

Je hebt het oude stuk land van je opa geërfd in Stardew Valley. Gewapend met tweedehands gereedschap ga je op pad om je nieuwe leven te beginnen. Kun jij leren van het land te leven en deze met onkruid gevulde velden omtoveren tot een bloeiend thuis?

Warhammer 40.000: Battlesector (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 2 december

In de grimmige duisternis van de verre toekomst is er alleen oorlog. Beleef elke botten krakende explosie en ziel verpletterende aanval in Warhammer 40,000: Battlesector, de game met turn-based strategie en snelle gevechten die je meeneemt naar de slagvelden van het 41e Millenium.

Space Warlord Organ Trading Simulator (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 7 december

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass:
Koop, verkoop en handel in organen in een vreemd universum. De sidderende ingewanden van buitenaards kapitalisme wachten op je in de sci-fi body horror marketycoon game waarvan je niet wist dat je hem nodig had.

Halo Infinite (Cloud, Console en PC) – 8 december

Beschikbaar op dag één met Xbox Game Pass:
Wanneer alle hoop is verloren en het lot van de mensheid in de weegschaal hangt, is Master Chief klaar om de confrontatie aan te gaan met de meest meedogenloze vijand die hij ooit heeft geconfronteerd. Begin opnieuw en stap in het harnas van de grootste held van de mensheid om een episch avontuur te beleven. Spring vandaag nog in de gratis te spelen Halo Infinite multiplayer bèta en geniet van alles wat Season 1: Heroes of Reach te bieden heeft – plus al je voortgang wordt meegenomen naar de volledige Halo Infinite lancering op 8 december.

One Piece Pirate Warriors 4 (Cloud, Console en PC) – 9 december

Ahoy, piraten! Vecht tegen hordes vijanden, ga op avontuur met vertrouwde bondgenoten en beleef de actie die rechtstreeks uit de anime komt in One Piece: Pirate Warriors 4!

Aliens: Fireteam Elite (Cloud, Console en PC) ID@Xbox – 14 december

Aliens: Fireteam Elite is een coöperatieve third-person survival shooter die je fireteam van geharde mariniers in een wanhopige strijd dompelt om de evoluerende Xenomorph-dreiging in te dammen.

Among Us (Console) ID@Xbox – 14 december

Speel met 4-15 spelers online of via lokale Wi-Fi terwijl je probeert je ruimteschip klaar te maken voor vertrek. Maar pas op, want één of meer willekeurige spelers onder de bemanning zijn bedriegers die erop uit zijn om iedereen te vermoorden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments