In 2018 kwam A Way Out uit op de Xbox One. Een EA Original game die je in co-op moest spelen. Dat pakte goed uit. Nu, twee jaar later, komt ontwikkelaar van A Way Out en bijv. Brothers A Tale of Two Sons met een nieuwe game, It Takes Two.

De EA Play was niet heel veel soeps, maar toch werd ik best vrolijk van de video omtrent Josef Fares, de man achter de ontwikelstudio Hazelight. In de video zag je o.a. dat EA niet (meer) weg schuwt van zijn actie op de Video Game Awards waarbij hij een duidelijk bericht had naar de Oscars in Amerika (en de blankheid ervan). Je ziet en hoort ook zijn geschiedenis in Libanon en zijn motivatie om games (en films) te maken.

Al snel heeft hij over zijn nieuwe game It Takes Two wat draait om een meisje wiens ouders scheiden. Om met haar emotie om te gaan maakt zij twee poppen en met die poppen ga je vervolgens aan de slag in de game. Je ziet prachtig vormgegeven werelden voorbij komen in de wereld, maar nog geen gameplay. Ergens vond ik de muziekkeuze dan ook vrij raar in de trailer. Het was energiek wat bij Fares past, maar totaal niet bij de context van de game. Afijn, bottom line, er komt een nieuwe co-op game van Josef Fares en we kijken er allemaal naar uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments