8-bit Hordes neemt je mee naar gepixelde fantasy world

De kleurrijke, knallende RTS game 8-Bit Hordes komt uit op 1 februari 2019. De game komt digitaal naar Xbox One. De fantasierijke middeleeuwse oorlogsvoering van 8-Bit Hordes is te bewonderen in een nieuwe trailer die vandaag werd vrijgegeven.

Machtige facties

In 8-Bit Hordes nemen spelers de leiding over gigantische legers van mythische middeleeuwse wezens. Er zijn twee facties, de Deathsworn en de Lightbringers. De Deathsworn is een duistere bende, met vurige draken, angstaanjagende cyclopen en boze geesten. De Lightbringers daarentegen gaan de strijd aan met dappere magiërs, levende bomen en krachtige feniksen.

Massavernietiging

Elke titel in de 8-Bit RTS Series is een complete game boordevol unieke content. Wat de drie games gemeen hebben is hun kleurige voxel art en het feit dat ze gecombineerd kunnen worden in een cross-title multiplayer mode die uniek is voor console. Spelers die 8-Bit Hordes bezitten kunnen zo de degens kruisen met de buitenaardse wezens uit 8-Bit Invaders! of de meedogenloze snipers uit 8-Bit Armies. Door de begrijpelijke console controls zijn de games uit de 8-Bit Series toegankelijk voor spelers met of zonder ervaring, en kan iedereen snel en eenvoudig een sterke legerbasis opbouwen, ontzagwekkende legers oproepen en het rijk van de vijand totaal vernietigen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties