Iedereen met een Xbox One heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van Killer Instinct. Om de community te supporten en te laten groeien wordt er een (online) toernooi georganiseerd. En jij kan ook meedoen!

images

20 december is er weer een nieuwe en tevens de laatste van dit jaar. Je hoeft niet perse een fanatiekeling in Killer Instinct te zijn om mee te doen. Iedereen is welkom en de beste 16 spelers nemen het na de brackets op tegen elkaar. Dit wordt ook via een livestream uitgezonden. Er is een prijzenpot wat kan oplopen tot 3000 dollar. Met sommige beatdown edities verdien je niet alleen geld, maar ook punten. Heb je genoeg punten verzameld dan kwalificeer je jezelf automatisch voor de World Cup in Texas volgend jaar. Maar wees gerust, mocht je dit jaar nog geen enkele Beatdown toernooi gedaan hebben, deze editie kan je jezelf alsnog plaatsen voor de World Cup zonder eerst de sloot aan punten te hebben verzameld.

2013_E3_-_XBOX_ONE_Killer_Instinct_B

Ikzelf zal de voor de derde keer meedoen aan dit Beatdown toernooi en ik kan het je aanraden, je kan heel veel leren tijdens de matches die je speelt. Speel voor de fun mee en kijk hoever je komt. De deelnemers zijn behoorlijk verschillend in rankings en skills. Iedereen die Killer Instinct heeft gespeeld weet hoe verrassend het ineens kan lopen.

Wil je meedoen? Tof, dan zal ik hieronder de stappen uitleggen die nodig zijn om mee te doen.

KI-World-Cup-Web-Page

  • Registreer je eerst op de officiële website door te klikken op register.
  • Klik daarna op SignUp en neem de regels door. Vul hierin ook je juiste Xbox One Gamertag in.
  • Je krijgt nu te zien dat je je succesvol heb geregistreerd.
  • Op de dag zelf zie je via deze website in welke brackets je bent ingedeeld en wie je poolrunner is.
  • Bovenaan de brackets zie je ook de tijd dat je moet spelen, dit is US tijd dus hou rekening met tijdsverschil.
  • Minimaal 5 minuten van te voren moet je online zijn en zoek je je tegenstander op en invite je hem voor een exhibition match. Of je kan wachten op de invite van je tegenstander
  • Geef na de match aan de poolrunner door of je gewonnen of verloren hebt.
  • Zijn de brackets gespeeld en blijven de beste over, dan kan je deze livestream volgen voor de finales.

Je kan ook 8Bit Beatdown volgen via twitter. Mocht je nog meer willen weten of wil je joinen maar het lukt niet, laat dan even een berichtje achter voor mij. Volg mij anders via twitter en stuur een DM.

Iedereen die mee doet wens ik alvast heel veel succes. Mocht je eens live willen meedoen aan een KI toernooi, hou dan Kombo Klash NL in de gaten en in dit artikel lees je er alles over. Mocht je Killer Instinct nog niet hebben, deze vette fighting game is free-to-play en je mag de characters kopen die je wil spelen of elke maand met een andere fighter (gratis) aan de slag gaan, offline of online. Deze maand is er ook een Deals with Gold waarin je met korting een fighter kan kopen die zeker interessant is. Killer Instinct heeft ook verschillende edities, namelijk seizoen 1 en seizoen 2 met alle characters en skins van dat seizoen, en een Ultra Edition met alles. De community is echt super tof en Iron Galaxy weet als een van de weinige developers hoe je naar een community moet luisteren en ze content moet bieden. Ter afsluiting nog een video met epische matches tijdens een 8Bit Beatdown toernooi.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments