Devil May Cry 5 draait als een malle op de Xbox One X

De komende Devil May Cry 5 laat deze week een nieuwe trailer zien en daarin zitten aardig wat leuke details.

Game Director Hideaki Itsuno liet weten hoe simpel het voor hen was om de game op de Xbox One X te laten lopen. Hij liet weten dat de X inderdaad de krachtigste console op de markt is en dat het zijn team weinig moeite kostte om de game op 4K met 60fps te laten draaien. Dit zei hij erover:

Klopt, het is echt de krachtigste hardware op de markt. En daardoor hadden we geen problemen om het op 60fps in 4K te laten lopen. Dit kostte ons totaal geen moeite. Dit is de leidende console op dit moment, als we iets tonen van de game dan is dat op de X want dit is geweldige hardware

Itsuno had de 60fps als doel voor Devil May Cry 5 en het lijkt erop dat dit behaald is, hoe je de game ook speelt. Hoe dat op de gewone Xbox en PS4 gaat werken is de vraag.

Itsuno werd gevraagd waar 60fps zo belangrijk was voor de game:

Er bestaat geen twijfel dat vanuit een grafisch oogpunt bekeken, 60 frames er goed uitziet. Van ons uit gezien zelfs nog meer want fans zeggen tegen ons ‘we willen dat jullie een soort game maken waarin we in 1/60ste van een seconde kunnen reageren’. We willen dit aan deze gamers geven dus hebben we gezegd dat we jullie deze ervaring wilden geven, de ervaring die zo in balans is waardoor jullie in deze reactiesnelheid kunnen reageren.

DMC 5 komt op 8 maart uit

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments