In het lijstje met ID@Xbox games die Microsoft heeft laten zien zaten een hoop leuke actiegames. Dit zijn de 4 beste actiegames als je het ons vraagt!

The Ascent

Tegenwoordig moet je goed het kaf van het koren kunnen scheiden als het gaat om Cyberpunk-games. The Ascent is overduidelijk geen kaf. Deze solo en co-op action rpg lijkt een goed Cyberpunk-alternatief te zijn voor Diablo. Het ziet er in elk geval erg goed uit! De game komt dit jaar uit.

The Falconeer

Dit is een bijzondere, de game wordt ontwikkeld door een enkel persoon. En liefhebbers van Crimson Dragon zullen deze game zeker waarderen. Je neemt het in de fantasy rpg namelijk in luchtgevechten met een grote vogel op tegen gevleugelde vijanden. Daarnaast valt er in de stijlvolle wereld genoeg te verkennen en ontdekken. De game zal ergens in 2020 uitkomen.

Everspace 2

In de bijzonder goed uitziende Everspace 2 ben je piloot van een space-craft. Ga uit op missies, voer gevechten en ontdek planeten. Aan jou wat je wilt doen. Upgrade je schip en wordt de beste piloot! De game komt uiteindelijk uit in 2021, maar kijk er niet raar van op als de game ook naar de Preview Program komt. Op de pc kunnen Alpha-testers er namelijk al mee aan de slag.

Spellbreak

Een vloeiende strakke multiplayer-game die je met veel fun met je vrienden speelt, zo ziet Spellbreak er uit. Is het Battle Royale? Natuurlijk. Kun je spreuken casten? Uiteraard. Spellbreak komt in 2020 uit en zal via crossplay te spelen zijn met pc, Playstation en Switch-spelers.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments