Gisteren bespraken we 3 WTF?! ID@Xbox games, maar het kan nog gekker. Vandaag bekijken we 4 bizarre games waar de ontwikkelaars flink onder invloed waren!

Welcome to Elk

Een wereld die nog ingekleurd moet worden met vage mini-games en een duistere twist. De looks van de game verraden het al, de game is anders dan anders. Je zou denken fictief, maar toch bestaat het verhaal uit echte verhalen, vrolijk en duister. De game zal binnenkort uitkomen.

Going Under

Going Under is een bijzonder vrolijke dungeon crawler. Het speelt zich af in een dystopische corporate wereld waarin je het opneemt tegen monsterlijke werknemers en CEO’s van vervloekte techbedrijven. De game komt in het derde kwartaal uit.

Psikodelya

Als de naam niet al genoeg zegt, dan zijn er altijd de beelden nog. Voor deze game moet je toch wel een pilletje in je mik hebben. Ontdek de meerdere dimensies in deze bizarre wereld. En o, ja! Los puzzels op. Veel succes daar mee!

Voidtrain

Voidtrain is een surrealistische ervaring waar je met een stoomtrein door meerdere dimensies waard. De game is als shooter lekker actievol en zelfs samen met vrienden in co-op te spelen. Ontdek de prachtige werelden en laat je verbazen. De game komt in het najaar van 2020 uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments