Microsoft heeft een aantal interessante ID@Xbox games laten zien die er dit jaar aan zitten te komen. Vandaag bekijken we de 3 beste monster-games!

Carrion

Een game waarin je niet wordt opgejaagd, maar zelf het monster bent. In Carrion speel je in een 2D-wereld als monster (die net zo goed uit Stranger Things gestapt kon zijn). Deze 2D platformer ziet er best leuk uit. Het mooiste is dat je de game vanaf 23 juli, ja donderdag, gratis bij de Xbox Game Pass krijgt.

Dead Static Drive

Van een heel ander genre is Dead Static Drive. Geïnspireerd door GTA Vice City brengt deze game ook nog even een flink duister perspectief. Ook deze game lijkt zich wel af te spelen in het Stranger Things universum. De game zal niet meer lang op zich laten wachten en het goede nieuws is dat ook deze in de Game Pass verschijnt.

Atrio: The Dark Wild

Een cyberpunk survival horror machine-bouwer, dat is een beetje de omschrijving van Atrio. Een kruising tussen Factorio en Five Nights at Freddy’s in een cyberpunk wereld. Uniek is het zeker, angstaanjagend ook. Het is nog de vraag wanneer deze game uitkomt, waarschijnlijk toch wel ergens dit jaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments